Marek Heinz : útočník s uměleckou duší - Smutný, Roman, 1987- (XYZ, 2016)
Jeho fotbalová cesta byla bezesporu obdivuhodná. Vždyť kdo se může pochlubit bronzovou medailí z mistrovství Evropy nebo tím, že se mu podařilo zvednout nad hlavu pohár pro mistra ligy doma i v zahraničí? Publikaci doplňují rozhovory s osobnostmi, které v životě Marka Heinze sehrály klíčovou roli. Nakladatelská anotace. Kráceno.