Šťastně až navěky - Cass, Kiera, 1981- (CooBoo, 2016)
Půvabná romantická kniha povídek z univerza fantaskní řady Selekce stejnojmennou oblíbenou sérii sympaticky doplňuje, nahlíží na problematiku selekce také z úhlů pohledu ostatních účastníků a rozvíjí jejich další osudy.