Sturm und Drang - Götz von Berlichingen = Bouře a vzdor - Drama rytíře Götze z Berlichingenu - Navrátilová, Jana (Dvojjazyčná kniha pro pokročilé (Edika), 2016)
Dvojjazyčné vydání romantické historické tragédie německého klasika, převyprávěné s ohledem na pokročilé studenty němčiny, doplněné slovníkem, cvičeními a MP3 nahrávkou na CD.