Havran Nezbeda. - Moost, Nele, 1952- (Fragment, 2016)
Havran Nezbeda si nedokáže pomoct, musí mít všechny věci, které se mu zalíbí. A tak vymýšlí všechno možné, aby se jich zmocnil, i kdyby to mělo být nečestným způsobem. Příběh o hodnotě přátelství. Pro děti od 3 let.