Korsak a zlatý meč - Komendová, Jitka, 1967- (Fragment, 2016)
Korsak, syn náčelníka, se vydává na výpravu za kouzelným zlatým mečem, aby s jeho pomocí zastavil nájezdy poloskřetů. Pohádkový fantasy příběh pro děti okolo 10 let.