Králík málem králem : rozmarné vyprávění o tom, co se stane, když si na hlavu nasadíte královskou korunu - Smolíková, Klára, 1974- (Fragment, 2016)
Bojácný králík Karel se setká se samotným Karlem IV. Poučné i odlehčené vyprávění o životě tohoto panovníka i o tom, jak se jednomu králíčkovi v životě stane vzorem. Pro děti od 6 let.