Ruština pro samouky a věčné začátečníky : + MP3 - Mamonova, Julija (Edika, 2016)
Jazykový kurz pro ty, kteří si chtějí osvojit základy ruského jazyka nebo si potřebují připomenout již nabyté znalosti. Komplet učebnice a CD-MP3.