Příběh vody : jak Honzík zjistil, odkud se dostane čistá voda do kohoutku - Gančarčíková, Kateřina (Edika, 2016)
Kniha pro zvídavé děti, ve které se autor na základě vyprávění snaží zodpovědět nejčastější dětské otázky týkající se vody. Určeno dětem mladšího školního věku.