Radosti a strasti na dvoře Otce vlasti - Havel, Jiří, 1924-2016 (Albatros, 2016)
Hrátky se slovy a slovíčky, aforismy, hádanky, doplňovačky i všemožně zapeklité otázky, doprovázené humornými a poetickými verši skrývá knížka pro zábavu, přemýšlení i pro tvořivou práci. Navíc přináší trošku historie. A kdo je hrdina, kolem kterého se všechno točí? Karel IV. Nakladatelská anotace. Kráceno.