Vyšívané a malované cukroví - Voldřichová, Jana, 1969- (Albatros, 2016)
Neobyčejná vánoční kuchařka od dětí pro děti. Zkusili jste někdy namalovat recept na vánoční cukroví? Nebo ho dokonce vyšít? Inspirujte se v této netradiční výtvarné kuchařce a začněte s láskou péct a malovat. Nakladatelská anotace.