Náměstí, rynky a náměstíčka historické Prahy - Bedrníček, Pavel, 1930-2010 (Volvox Globator, 2007)
Popis architektonických památek, které najdeme na náměstích čtyř historických pražských měst - Starého Města, Nového Města, Malé Strany a Hradčan.