Oliver - kocúr, ktorý zachránil Vianoce - Norton, Sheila (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2017)
PRÍBEH MALÉHO KOCÚRA S VEĽKÝM SRDCOM Kocúrik Oliver len výnimočne opúšťa svoj bezpečný domov v hostinci Horáreň. No keď hostinec zničí požiar, zostane bez strechy nad hlavou. Oliverov život sa dramaticky zmení. Vo svojej blízkosti však nájde veľa láskavých ľudí, ktorí sa oňho postarajú. Znovu sa naučí dôverovať a svojím jedinečným spôsobom ovplyvňuje celé okolie. Po zoznámení sa s chorou Caroline, ktorej chýbajú kamaráti, si uvedomí, že ich dedina potrebuje vianočný zázrak...