Fotografujeme portrét a postavu - Němcová, Marie (Marie Němcová, 2016)
Chcete fotografovat portrét a postavu a nemáte profesionální fotoateliér? NEVADÍ!! Tato kniha vám poradí, jak pořídit skvělé snímky v jednoduchém interiéru i exteriéru, bez špičkové techniky. Knihu provází 130 návodných obrázků.