Arduino : uživatelská příručka - Selecký, Matúš (Computer Press, 2016)
Úvod do problematiky embedded zařízení. Ovládání Arduina (jednodeskového počítače založeného na mikrokontrolerech ATmega od firmy Atmel) z operačního systému Windows a Linux.