Pinocchiova dobrodružství : příběh dřevěného panáčka = Le avventure di Pinocchio : storia di un burattino - De Tommaso, Valeria, 1976- (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2016)
Dvojjazyčné italsko-české vydání známé pohádky o oživlém dřevěném panáčkovi, upravené s ohledem na začátečníky ve studiu italštiny.