Assessment centrum : moderní nástroje výběru zaměstnanců - Pechová, Jana, 1976- (Management Press, 2016)
Jejím cílem je představit AC jako výběrový nástroj, charakterizovat metody při jeho vytváření, analyzovat výhody a nevýhody jak klasického, tak virtuálního AC, a diagnostikovat situace, v nichž je efektivnější aplikovat klasické či virtuální AC. Součástí knihy jsou i etické aspekty využívání AC. Je obohacena případovými studiemi i ukázkami z praxe. Nakladatelská anotace.