Dvojčata - Vítková Rulíková, Klára, 1967- (CPress, 2016)
Jak nejlépe prožít těhotenství, co očekávat při porodu, možné komplikace. Rady pro výběr pomůcek, jak kojit a krmit dvojčata, vztahy s dalším sourozencem, jak dvojčátka vychovávat v různých věkových etapách (aby byla zachována jejich identita, aby nedošlo k jejich nevhodnému oddělování... ), školní docházka, puberta, mýty o dvojčatech, rady pro babičky a dědečky. Život s trojčaty. Nakladatelská anotace. Kráceno.