Paríž - Šedivá, Ľubica (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2016)
Paríž – pre každého predstavuje niečo iné. Niekto v ňom bude obdivovať historické pamiatky a múzeá, iný podľahne kúzlu kaviarní, reštaurácií a malebných zákutí, ďalší sa pre zmenu nadšene vrhne do víru nakupovania v známych obchodných domoch. Nech už vás na Paríži láka čokoľvek, v našom sprievodcovi nájdete trasy, z ktorých si vyberiete práve tie, ktoré budú ideálne pre vás. Sú rozdelené do niekoľkých tematických víkendov a ponúkajú rozmanité možnosti, ako v Paríži stráviť čas. Či už ho idete navštíviť s túžbou po odpočinku, chcete si spestriť obchodnú cestu alebo hľadáte tipy pre rodiny s deťmi. Na trasách objavíte nielen klasické a známe turistické objekty, ale aj mnoho zaujímavostí a osobných postrehov, ktoré autorka sama pozbierala počas svojho niekoľkoročného pobytu v Paríži.