Cvičení pro zdravá záda - anatomie : aby záda nebolela : ilustrovaný praktický průvodce - Striano, Philip (CPress, 2017)
Kniha je rozdělena do kapitol podle jednotlivých procvičovaných částí zad. Každý cvik obsahuje srozumitelný návod doplněný fotografiemi a anatomickými ilustracemi, na nichž jsou zvýrazněny svaly, které tímto pohybem posilujete. U každého cviku se také dozvíte, pro kterou část zad je nejužitečnější, ale také čeho se vyvarovat, abyste předešli nevhodné námaze nebo zranění. Nakladatelská anotace. Kráceno.