Výlety pana Broučka - Čech, Svatopluk, 1846-1908 (Česká knižnice (Host), 2016)
Souborné vydání satirických próz klasika české literatury, napsaných na sklonku devatenáctého století a karikujících v titulní postavě pana Matěje Broučka některé záporné rysy tehdejší české společnosti.