Tahle země je naše : český a německý veřejný prostor v deiktické perspektivě - Samek, Tomáš, 1964- (Univerzita Pardubice, 2016)
Kniha zkoumá, zda je deixe použitelná jako hledisko výkladu světa médií, veřejného prostoru a komunikačních interakcí v něm probíhajících.