Gareth Bale: chlapec, čo roztancoval - Oldfield, Tom (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2017)
Waleská superhviezda Gareth Bale vyniká svojou rýchlosťou a umením dávať góly z trestných kopov. A v súčasnosti nosí biely dres. Prečítajte si, ako sa k nemu prepracoval, čo všetko mu stálo v ceste a čo musel prekonať. Dozviete sa, že nemal vyšliapanú cestičku, nestačilo iba kopať do lopty ako na dvorcoch Cardiffu vo Walese. Sledujte ho od jeho úplne prvého gólu až po ten prvý za Galácticos.