Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi. - Berka, Štěpán, 1957- (Computer Press, 2017)
Druhý díl nejpřehlednější barevné příručky s elektrotechnickými schématy. V knize Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 2: Řídicí a ovládací prvky naleznete schematická zapojení domovních elektroinstalací, doporučená zapojení elektrických rozvaděčů, elektronických ovladačů a spoustu dalších. Všechna schémata jsou vykreslena barevně a doplněna ilustračními fotografiemi. Publikace volně navazuje na první díl a opět uvádí schémata a zapojení, která se v praxi nejvíce vyskytují. Nakladatelská anotace.