Každý má svou lajnu : o florbalu, prvních láskách a ceně vítězství - Dvořáková, Petra, 1977- (Host, 2017)
Příběh dvojčat Adama a Kateřiny, kteří sice žijí především florbalem, ale nejvíc je trápí napjaté vztahy mezi rodiči. Pro starší děti.