FOTBAL, TO JE (divná) HRA - Scheuer, Petr (E-knihy jedou, 2017)
Na světě je spousta světů. Ten můj, ten tvůj, ten rodičovský, ten dětský, svůj mají i učitelky nebo popeláři - a i když jsou ty světy v jednom společném, jsou každý jiný. I kluci mají svůj ujetý svět a holky zase jiný, ještě víc praštěný. Ale... občas, někdy se to tak přihodí, že se z ničeho nic navzdory jejich příšernosti začnete o jiné světy tak nějak jakoby trošku zajímat...