Němcová Božena: Mahulena - Dvě Terezi A p.Kučera, (E-knihy jedou, 2017)
Třicet dva klasických slovenských pohádek Boženy Němcové, které kdysi upravil a převyprávěl pan Jaroslav Seifert. Sedm pohádek je veršovaných a dvacet pět pohádek jen mírně upravených. Obrázky jsou inspirované panem Adolfem Zábranským a kreslila je jedenáctiletá Tereza.