Resident Evil. - Perry, S. D. 1970- (Fantom Print, 2017)
Zoufalé pátrání po pohřešovaném bratrovi opět postaví Claire Redfieldovou proti děsivým biologickým zbraním Umbrella Corporation. Její cesta ji zavede na odlehlý ostrov, kde šílený génius vypustí všechna děsivá stvoření, která měl k dispozici, aby jí zabránil zasáhnout do svých šílených plánů. Claire je katapultována na dno světa, kde se konečně shledá s mužem, kterého přišla najít. Chris Redfield vede vlastní válku jednoho muže s nejstrašlivějšími stvůrami Umbrelly... a nyní směřuje ke střetu s mužem, který zradil S.T.A.R.S. v Raccoon City. S mužem, který měl být už dávno mrtvý: s Albertem Weskerem. Nakladatelská anotace.