Dům soumraku II. - Kučera, Dalibor (E-knihy jedou, 2017)
Osiřelí sourozenci Patrik a Hana Markysovi prožívají své lásky a starosti běžných dnů do chvíle, kdy beze stopy zmizí jedna ze studentek v jejich domě. Při pátrání po jejím osudu narazí na podivný příběh, jehož kořeny sahají do dávné minulosti. Když se ze zvědavosti pustí po jeho stopách, vkročí tak nevědomky na cestu, odkud už není návratu. Ve Městě mezitím den ze dne sílí moc Stráží zdraví a štěstí. Druhý díl strhujícího thrilleru, který vás nenechá vydechnout.