Hrdina ze severu - Hradecký, Ondřej (E-knihy jedou, 2017)
Občas se stane, že sen, který se postupně mění v dým, se rázem stane skutečností – nezlomí ale mladého Mortena ohromná očekávání, která na něj kladou nároční fanoušci i média? Fotbal na vrcholové úrovni je krutý a tvrdě vybojovaná šance se může rázem rozplynout před očima vinou jediné chyby. Udělá ji hlavní hrdina nebo se postupně zařadí mezi legendy jak klubového, tak mezinárodního fotbalu? Napínavý román z fotbalového prostředí nabízí sondu do nelehkého života mladých fotbalistů, kteří zoufale touží po alespoň malém odlesku slávy i za cenu vlastního sebeobětování.