Pozitivní leader : jak energie a štěstí pohánějí špičkové týmy na cestě k úspěchu - Mühlfeit, Jan, 1962- (Management Press, 2017)
Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti s vedením lidí do čtyř kroků.