Každý má rád Julii - Šuláková, Anna (E-knihy jedou, 2017)
Julii se na cestě po Evropě něco stalo. Po návratu trpí depresemi a sklony k sebepoškozování, které jsou důsledkem jejího nespoutaného nočního života, o němž se za žádných okolností nesmí dozvědět nikdo z rodiny a blízkého okolí.  Mladá dívka tak balancuje na ostří nože a snaží se neprozradit svá tajemství, což se stává stále obtížnější, jakmile se začne její příběh proplétat se starým známým z cest, s nímž má nevyřešenou minulost, a cizincem, který po nocích v opuštěném domě osaměle hraje na trubku.