Josef Dvořák : úspěch se nedá přivolat - Dvořák, Josef, 1942- (XYZ, 2017)
Josef Dvořák vzpomíná v jednotlivých kapitolách na své dětství, dospívání, herecké začátky i své pozdější kolegy. Propojuje osobní vzpomínky s faktografickými údaji.