Crackeři (zlí hackeři) - Novák, Štěpán (E-knihy jedou, 2017)
Poutavý komiksový příběh vyprávějící o skupince nebezpečných hackerů útočících na nevinné oběti. Kniha odhaluje různé způsoby hackerských útoků. Čtenář se tak dozví, jakým způsobem hackeři získávají přístupové a osobní údaje, jaké nebezpečí může skrývat hoax, nebo jak probíhají phishingové útoky. Smyšlený příběh je postaven na skutečných událostech, s kterými se autor během své odborné praxe přímo či nepřímo setkal.