Vidím v tobě Boha, vidím v tobě Bohyni : dvanáct esejí o pokročilém partnerství - Bílý, Jan, 1954- (Synergie, 2014)
Další z motivačních knížek lektora osobního rozvoje, systemických konstelací a mužských kruhů.