Mikuš, Julie, Josef, Katka, Petr, Klárka, Karel, Irena, Hana, Rudolf, Marie, Alenka, Ladislav, David, Adélka - Fuchsová, Irena, 1950- (Beskydy, 2014)
Mikuláš - Mikuš, jeho maminka Julie, jeho tatínek, který zemřel dřív, než se Mikuš narodil, babičky a dědečci, kamarádi a známí i nový nájemník Josef tvoří propletenec ne vždy jednoduchých vztahů. Knížka vypráví o důležitosti rodiny a vzájemného porozumění a odpuštění.