Dítě jménem Kuba - Melišová, Tereza, 1986- (CPress, 2017)
Na vlnu popularity moderních zábavných blogů navázala i autorka knihy o výchově svého malého synka Jakuba. Glosuje zde obvyklé rodičovské radosti a starosti i to, jak to vidí samo dítě. Knihu oživují i autorčiny fotografie.