Výlety s dětmi na jižní a východní Moravě - Obůrková, Eva, 1967- (Kam v České republice (CPress), 2017)
Tipy na výlety s dětmi, na dovolenou i víkendové pobyty. Místa oblíbená a známá, i méně známá a úplně nová jsou řazena podle regionů.