Přiměřeně laskavé příběhy - Rosová Váňová, Šárka (TZ-one, 2017)
V médiích jsem už toho za těch patnáct let namluvila, myslím, dost. Teď nastal čas taky něco napsat. Nabízím vám třicet nejúspěšnějších příspěvků mého blogu na zpravodajském portálu www.idnes.cz. Všechny jsem je okomentovala a opatřila barevnými fotografiemi. Pokud se při jejich čtení alespoň trochu pousmějete, pak kniha splnila účel.