Pokušitel - Hombre, Robert (TZ-one, 2017)
Máte někdy pocit, že Vás někdo řídí? Že někdo sleduje každý Váš krok? Stává se Vám, že se věci vyvíjí jinak, než jste si představovali? Pak je tento příběh pro Vás.