Vládce Arestonu - Pecinovský, Josef, 1946- (Fantastická Epocha, 2017)
Areston přivítal nové poutníky a opět se vydává do hlubin vesmíru. Ovšem mnohé se změnilo - Sršeň a jeho spojenci konečně rozluštili tajemný kód a získali přístup do mýty opředeného jádra. Ale i když se jim podaří setkat se s tajemnými bytostmi, které snad jsou staviteli vesmírného vězení, jejich otázky nejsou ani zdaleka zodpovězeny. Ale pak se jádra zmocní zločinci a z Arestonu se stává neřízená vesmírná střela. Aby zachránil miliardy životů, bude muset Sršeň podstoupit nejtěžší boj ze všech! Poslední díl nejnovější trilogie klasika české sci-fi je strhujícím dobrodružstvím z nelidského vesmírného vězení, kde přežijí jen ti nejsilnější a nejodhodlanější! Nakladatelská anotace.