Po stopách českých filmů a pohádek : kam na výlet? - Laudin, Radek, 1969- (Fragment, 2017)
Průvodce obsahuje exteriéry i interiéry, které se objevily v českých filmech, pohádkách či seriálech. Autor opět seznamuje s krásnými místy, vhodnými na výlet, tentokrát ve 34 kapitolách. Zve na návštěvu míst, kde se natáčely např.: Tři bratři, Anděl páně, S tebou mě baví svět, Okresní přebor, Páni kluci, Trhák, seriál Comeback a další. Každá kapitola obsahuje popis místa, informace o filmu, fotografie a mapku.