Netuctový případ plus Zločin v nočním expresu : inspektor Hasengap a finanční rada Dolnopolský zasahují - Hudeček, Ivo, 1978- (Plus, 2017)
Dva sympaticky "starosvětské" s humorem a dávkou bizarnosti podané detektivní případy, ve kterých se při vyšetřování setkají dva svérázní detektivové. Sympatickou detektivku doplňují nápadité ilustrace.