Filosofie burana - Stuna, Jiří (E-knihy jedou, 2017)
Kniha úvah nad mezilidskými vztahy, psychoterapií, pokorou, ale i smrtí. Nejedná se o filosofii v pravém slova smyslu, spíše o takové zamyšlení nad stavem společnosti a života. Buranem v tomto případě označuje autor s jistou dávkou nadsázky a humoru sebe.  Stylem psaní se potom autor snaží tomuto označení dostát, zejména používáním hovorové řeči a sem tam lehkého vulgarismu.