Bezstarostné roky? : kroky a krůčky předškolním věkem : poradenství pro rodiče - Kucharská, Anna, 1963- (Edika, 2017)
Publikace provází rodiče a učitele mateřských škol náročným obdobím vývoje dítěte v předškolním věku.