Vyznejte se v zákoně o státní službě : podle právní úpravy k 30. listopadu 2016 - Erényi, Tereza, 1981- (BizBooks, 2017)
Příručka se snaží vysvětlit základní právní předpisy upravující státní službu. Text vychází z právního stavu k 30. 11. 2016.