Za zavřenými dveřmi - Paris, B. A. (Thriller (Motto), 2017)
Grace má zajímavou práci, stará se o svou sestru s Downovým syndromem a žije obyčejným životem. Pak pozná okouzlujícího Jacka, bohatého právníka, dokonalého muže plného pochopení pro ni i její sestru. Po krátké známosti se za něj provdá a společně se přestěhují na venkov. Pro své okolí představují ideální pár, stále zamilovaný, stále nerozlučný. Ale zdá se, že právě v tom je problém - Grace se nikdy nesejde se svými přítelkyněmi, pokud s ní není i Jack, nikdy nezvedá telefon...