Malá floristka - Shatatová, Diana, 1976- (Albatros, 2017)
Chceš vyrobit dárek pro maminku ze živých květin, ale nevíš jak na to? Nebo si pro radost ozdobit květy čelenku? Vytvořit vánoční věnec na dveře? Kniha Malá floristka je plná rad a návodů na jednoduché a neotřelé kytice, dekorace a dárky. Nevadí, že s aranžováním nemáš žádné zkušenosti, vše pochopíš díky srozumitelným popisům a velkým fotografiím. Nakladatelská anotace.