Hitmakeři : tajemství popularity v éře rozptylování - Thompson, Derek, 1986- (Žádná velká věda, 2017)
Kulturně společenské, ekonomické, mediální a psychologické aspekty působící ve světě populárního umění. Autor sleduje "skutečný příběh" úspěchu na základě zákonitostí fungování tržních mechanismů, psychologie a mediálních strategií.