Výměna - Javorská, Jana (E-knihy jedou, 2014)
Napadlo vás někdy, jaké by to bylo, zkusit si na vlastní kůži život někoho jiného? Nina a Dita jsou jednovaječná dvojčata, která se rozkmotřila po smrti jejich matky poté, co zemřela na rakovinu. Od té doby si každá žila svůj vlastní život, aniž by se starala o život té druhé. Nekomunikovaly, nepsaly si a nescházely se ani o Vánocích. Jednoho dne je svede dohromady náhoda a ony zjistí, jak odlišné životy vedly. A tak Ninu napadne myšlenka, co kdyby si zkusily výměnu rolí, jako to dělávaly ve škole. A brzy svůj záměr uskuteční. Jenže nikdo nepočítal s tím, že se jim to trochu zašmodrchá v momentě, kdy do hry vstoupí láska.