Co odvál dým, aneb, Jak jsem přežil holokaust - Bondy, Miloš, 1924-2020 (Prostor, 2017)
Autobiografické vzpomínky lékaře Miloše Bondyho, který během druhé světové války prošel peklem nacistických koncentračních táborů.